Over USE Maastricht

USE MAASTRICHT is voortgevloeid uit de Spirituele Beurs Maastricht die altijd gehouden werd op de eerste zondag in oktober. Eerst gedurende vijf jaar van 1999 t/m 2003 en pas na tien jaren weer in 2013.

De Spirituele Beurs is ontstaan vanuit de massagepraktijk 'Integrale Massage Iris' en had als doel standhouders en bezoekers met elkaar in verbinding te brengen. Door deze verbinding konden therapeuten, coaches, en spirituele begeleiders zichzelf en hun werk promoten. Een breed scala aan mogelijkheden die bijdroegen aan de balans tussen geest en lichaam. Want daar draaide het toen en ook nu om in de praktijk van Integrale Massage Iris .

www.integralemassageiris.nl

In 2014 besloot Iris Stomp de oprichtster van deze beurs het concept helemaal te gaan veranderen zodat het ook beter met de tijd meedraaide.

De naam werd omgezet naar USE MAASTRICHT en het programma kan elk jaar aangepast worden aan de essentie van de huidige tijd. Verschillende thema's komen dan aan de orde.

Een ontmoetingsplek waarbij mensen met elkaar in verbinding gebracht worden met als doel zichzelf maar ook anderen duidelijk te zien. Een plek waar iedereen gericht is op een gezond, gelukkig en wijs leven.

Organisatie:

Iris Spirituele Reizen Website